Iskra-Stal Rîbniţa - NK Varazdin, scor 1:3

Embed:

Iskra Rîbniţa este ultima echipă moldovenească eliminată din Cupele Europene inter-cluburi! "Oţelarii" au întregit dezastrul cluburilor moldoveneşti în competiţiile continentale din acest an şi au pierdut manşa secundă a turului 2 preliminar al Ligii Europei, jucată în deplasare cu formaţia croată NK Varazdin, cu scorul de 1-3.

În meciul-tur, Iskra a remizat 1-1 la Tiraspol şi avea nevoie de cel puţin o remiză cu goluri pentru a accede în runda următoare. Echipa din Rîbniţa însă, s-a văzut condusă în minutul 18 cu 2-0. Croaţii au deschis scorul după un sfert de oră, prin căpitanul Davor Vugrinec. Peste doar câteva minute, mijlocaşul Dejan Glavica a dublat avantajul: 2-0.

Iskra a marcat golul speranţei pe final de primă repriză, prin Andrei Novikov, dar acestea au fost, practic, spulberate în minutul 70, când a marcat din nou Vugrineţ.

Astfel, Iskra-Stal îşi încheie din nou evoluţia în Cupele Europene din primul tur, iar Varazdin va întâlni în turul trei preliminar formaţia Dinamo Bucureşti.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu