Iskra rămâne cu capul sus după înfrângerea suferită cu Dacia

Embed:

După meciul de Supercupă dintre Dacia şi Iskra, antrenorul Campioanei Moldovei, Igor Dobrovolschi, s-a declarat bucuros că a reuşit să câştige cel de-al doilea trofeu în acest sezon. Oficialii celor de la Iskra au spus că această înfrângere nu este o tragedie, iar echipa se pregăteşte pentru noul sezon din Divizia Naţională.

După ce a cucerit în premieră Supercupa Moldovei cu Dacia Chişinău, tehnicianul lupilor galbeni, Igor Dobrovolschi, a fost zgîrcit la declaraţii la conferinţa de presă.

"Suntem foarte bucuroşi, noul trofeu este foarte important pentru clubul nostru", a spus Dobrovolschi.

De cealaltă parte, oficialii de la Iskra nu consideră această înfrângere o tragedie.

"În prima repriză am făcut multe greşeli, nu am reuşit să controlăm balonul şi am primit un gol rapid, în a doua repriză am jucat mai bine. Am avut şi noi, şi adversarii, ocazii de a marca, dar, până la urmă, s-a terminat aşa cum s-a terminat", a precizat Iuri Blonaro, antrenorul Iskra.

"Nu-i nimic o să facem tot posibilul să arătăm mai bine în Liga Europei. Azi cred că nu am avut noroc", a spus jucătorul Iskra, Anatolie Cebotari.

Dacia Chişinău a învins Iskra Rîbniţa cu 1-0 şi a devenit a doua formaţie care reuşeste să câştige Supercupa, după Sheriff Tiraspol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu