Iskra, la un meci distanţă de excluderea din campionat! Ce spune Marin Livădaru

Embed:

Iskra se află la doar un meci distanţă de excluderea din campionat! Asta se va întâmpla în cazul în care jucătorii nu se vor prezenta nici la meciul din etapa viitoare. Co-finanţatorul echipei, Marin Livădaru, califică acţiunile fotbaliştilor drept un şantaj şi nu are de gând să le întoarcă salariile pe care, potrivit acestuia, fotbaliştii nu le merită.

Marin Livădaru a declarat că discută zilnic cu jucătorii Iskrei, ca să-i convingă să revină pe terenul de fotbal. "Eu negociez cu tinerii. Încerc să-i conving să renunţe. Mai avem o săptămână de negocieri. Negociez atât cu antrenorul, cât şi cu jucătorii ca să iasă pe teren", a anunţat acesta.

Principala condiţie a jucătorilor este achitarea restanţelor la salarii. Livădaru susţine, însă, că unii fotbalişti nu-şi merită banii: "Cu astfel de salarii ei au piredut de la Olimpia, 0-1, nu demult. De la copii de 16-17 ani. Aceşti copii din Bălţi le-au arătat valoarea fotbalului din Moldova. Trebuie să vorbim cu ei despre adevăr, dar eu nu am să mă dau la şantaj".

În etapa trecută, formaţia din Rîbniţa a pierdut cu FC Costuleni la masa verde, după ce jucătorii nu s-au prezentat la meci. Potrivit regulamentului FMF, în cazul în care Iskra nu se va prezenta nici la următoarea partidă, cea cu Nistru, echipa va fi exclusă din campionat şi din sezonul viitor va putea evolua doar în Divizia B.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu