Iskra, exclusă din Divizia Naţională şi fără finanţator. Livădaru şi-a anunţat plecarea

Embed:

Este oficial! Iskra a fost exclusă din Divizia Naţională după ce nu s-a prezentat la două meciuri din campionat. Cei de la FMF au anunţat deja că atacarea deciziei nu are niciun rost. De partea cealaltă, Livădaru spune că pleacă de la echipă şi nu mai are de gând să achite restanţele la salarii.

În sezonul viitor, deţinătoarea Cupei Moldovei din sezonul 2010-2011, Iskra Rîbniţa, ar putea reveni doar în Divizia B. Decizia, luată de Comitetul de Competiţii al FMF, poate fi atacată timp de şapte zile. Membrii comisiei spun, însă, că o eventuală contestare nu va avea niciun rost.

"Dacă respectăm legea, trebuie să o respectăm toţi. Nu văd motive pentru care această decizie să fie contestată. Acesta va fi un exemplu şi pentru alte cluburi", a declarat vicepreşedintele Comitetului de Competiţii FMF, Pavel Midrigan.

De partea cealaltă, Marin Livădaru a declarat că pleacă de la Iskra şi nici nu va mai achita restanţele la salarii jucătorilor.

"Cine în locul meu era să plătească salariul? Încă unor jucători pe care îi acuz de lipsă de responsabilitate. Eu declar cu toată responsabilitatea că nu voi face nimic ca să salvez echipa în Divizia B. Nu se merită", a spus Livădaru.

Iskra a fost retrogradată în Divizia B, pentru că nu s-a prezentat la două meciuri: în etapa a 27-a, cu FC Costuleni, şi în etapa a 29-a, cu Sheriff. Decizia a fost luată de jucători după ce aceştia nu şi-au primit salariile pe mai multe luni, iar datoriile lui Livadaru faţă de fotbalişti se ridicau la aproape 30 de mii de dolari. Conform regulamentului, rezultatele echipei vor rămâne valabile, iar cluburile care au programate meciuri cu Iskra în etapele următoare vor fi declarate învingătoare la masa verde.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu