Iskra este singura echipă de top din Moldova care nu va avea cantonament în Turcia

Embed:

În timp ce unii au ales să se pregătească pentru a doua parte a campionatului în Turcia, alţii au rămas să se antreneze pe frigurile din Moldova. Deţinătoarea Cupei, Iskra este singura echipă de top din Moldova care se va mulţumi doar cu un singur cantonament în Crimeea. Jucătorii, dar şi staful tehnic, văd în acest fapt doar avantaje.

O bună parte a pregătirii, deţinătoarea cupei o va petrece în frig, în ţară, în cantonamentul de la Vadul lui Vodă.

"E cam frig, dar nu avem de ales. Ne antrenăm în regim normal", a spus mijlocaşul Andrei Porfireanu.

Ca şi în anii precedenţi, Iskra va pleca în cantonament şi în Crimeea. Jucătorii şi staful tehnic văd în acest fapt doar avantaje.

"Timpul acolo trebuie să fie mai bun. Aici, când ne antrenăm, ni se opresc cronometrele de la frig. Nu ne-am gândit că va fi aşa un timp", a spus antrenorul Iskra, Valerii Cialîi.

"În Turcia ei se antrenează pe teren natural, iar noi ne vom pregăti pe artificial. În ultimii ani, Iskra s-a pregătit în Crimeea şi asta nu ne-a împiedicat să avem rezultate bune", a adăugat mijlocaşul Andrei Porfireanu.

Veştile proaste pentru Iskra în această iarnă sunt despărţirea de doi dintre cei mai buni jucători din lot: ucraineanul Alexandru Suciu, care s-a întors la FC Sevastopol, şi georgianul Sandro Şugladze, care a ajuns în probe la Zimbru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu