Iskra a terminat meciul la egalitate cu Zimbru

Embed:

Derbyul etapei a 28-a a Diviziei Naţionale Iskra - Zimbru s-a terminat indecis, 0-0. După ce au ratat o groază de ocazii jucătorii gazdelor au declarat după meci că scorul nu a fost unul echitabil. "Am avut noroc" - a spus la rândul său căpitanul galben-verzilor Andrei Secrieru.

Elevii lui Vlad Goian au dominat net prima repriză a meciului cu Zimbru. Prima ocazie a meciului a fost erosită în minutul 15 a partidei de ex-jucător echipei Nistru Otaci, Vladimir Ţaranu. Atacantul a mai ratat peste 5 minute ieşind unu la unu cu portarul Calancea.

Atacurile gazdelor au continuat. Însă Iskra a demonstrat încă o dată - ocaziile nu înseamnă goluri. Zimbru a trecut la atac abia în repriza a doua, odată cu sosirea fanilor galben-verzilor la meci.

Atacurile oaspeţilor s-au mai înviorat după ce Oleg Andronic a fost înlocuit cu Eugen Sidorenco, însă nu au adus nici un rezultat pe tabela de marcaj. Cea mai mare ocazie a Zimbrului a venit abia la finalul partidei. Valentin Furdui cu capul a trimis balonul în direcţia porţii, însă mingea a trecut deasupra barei transversală.

Lasă un comentariu