Iskra - Nk Varazdin, scor 1-1

Embed:

Iskra Râbniţa mai speră la calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce în meciul tur din runda a doua a remizat la Tiraspol cu echipa croată NK Varazdin, scor 1-1. Eroul meciului a fost portarul oţelarilor Alexandru Melenciuc, care şi-a salvat echipa în mai multe rânduri.

Iskra a remizat, scor 1-1, în prima manşă a turului doi din preliminariile Ligii Europa în meciul jucat la Tiraspol cu croaţii de la NK Varazdin.

Iskra s-a văzut condusă pe tabela de marcaj deja în minutul 12. Nikola Tkalcik a deschis scorul pentru croaţi. Râbniţenii au reuşit să egaleze peste cinci minute prin Denis Ponomar.

Repriza secundă a fost dominată de croaţi. Mario Sacer a fost aproape de a aduce pe Varazdin în avantaj însă şutul său a ajuns doar în plasa laterală. În minutul 54 a venit rândul lui Davar Vugrinec să rateze pentru oaspeţi. Acesta a executat o lovitură liberă, după un fault a lui Victor Uzbek, dar balonul a lovit bara transversală.

Portarul Melenciuc a fost îngerul păzitor pentru Iskra. Acesta a mai intervenit de câteva ori miraculos la şuturile lui Vugrinec şi Aganovic.

Sergiu Zacon a ratat cea mai mare ocazie pentru Iskra în partea secundă. În urma unui contraatac, atacantul a trimis balonul în transversală. Cu aproape 10 minute înainte de finalul meciului, căpitanul oţelarilor, Nicolae Rudac, a reuşit să trimită balonul în poarta oaspeţilor, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Returul se va juca în Croaţia peste o săptămână, iar NK Varazdin este favorită datorită golului marcat în deplasare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu