Iskra - Dacia, scor 2:2

Embed:

Iskra a produs semi-surpriza primei etape din Divizia Naţională, după ce a remizat cu Dacia, scor 2-2. "Oţelarii" au deschis scorul chiar în minutul trei, prin Maxim Antoniuc. Dacia a replicat imediat, dar balonul trimis de Mihaliov din lovitură liberă a zguduit transversala. Lupii-galbeni au reuşit să egaleze în minutul 51, prin Osmane Sow. Peste 12 minute Iskra a ieşit din nou în avantaj, după golul înscris de noul intrat Petru Leucă.

"Acest meci trebuia să îl câştigăm. Cu tot respectul faţă de adversar, dar, oricum, noi trebuia să învingem. Dacia nu a fost pregătită sută la sută", a menţionat antrenorul Iskra, Iuri Blonari.

Ghenadie Orbu a fost din nou salvatorul Daciei şi a egalat în minutul 82. "Îmi pare rău că am fost echipa care a fost nevoită să egaleze de două ori. Cred că puteam obţine şi victoria", a afirmat atacantul Daciei.

"În teren au ieşit opt jucători noi în comparaţie cu meciul trecut. Eu i-am lăsat să joace pentru ca să capete experienţă. Pentru noi, cel mai important este Liga Europei, doar atât", a precizat antrenorul Daciei, Igor Dobrovolski.

Înainte de derby-ul capitalei, cu Zimbru, din etapa a doua, Dacia va juca, pe 19 iulie, cu Elfsborg din Suedia în prima manşă a turului doi preliminar din Liga Europa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu