ISIS face DECLARAŢII ŞOCANTE: Sângele trebuie să curgă

După ce Papa Francisc a declarat că deși lumea este în război, acesta nu este unul religios, Statul Islamic a transmis faptul că războiul lor este de natură religioasă, aceasta fiind singura lor motivație. Declarațiile au fost făcute în cel mai recent număr din Dabiq, o revistă de propagandă a Statului Islamic, scrie observator.tv.

Jihadiștii îl critică pe Papa pentru naivitatea cu care se agață de convingerea că musulmanii doresc pace sau că teroarea musulmană este motivată economic. O altă critică asupra spuselor Papei a venit după ce acesta a declarat că islamul autentic, dar și Coranul interpretat corect, se opun oricărui tip de violență.

Conform jihadiștilor, Papa continuă să se ascundă în spatele unui văl înșelător de bunăvoință care acoperă intențiile reale ale națiunii musulmane. Papa Francisc ar "lupta împotriva realității", conform Statului Islamic care apoi îi îndeamnă pe toți musulmanii să considere că "sabia jihadului" este cea mai mare obligație a unui musulman adevărat. Conform declarației lor, comanda este aceasta: "sângele trebuie să curgă, ucide necredincioșii".

Chiar și în cauzul în care bombardamentele lor s-ar opri, nu ar mai fi închiși, nici torturați, ei vor continua să urască până când întreaga lume va îmbrățișa islamul, scrie revista de propagandă.

Declarația Suveranului Pontif care a declanșat acest răspuns este aceasta: "Este un război pe interes, un război pentru bani. Un război pentru resurse naturale, cât și pentru stăpânirea popoarelor. Fiecare religie vrea pace".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu