Îşi ridică sprâncenele? 5 indicii care iți arată că te place

Este imposibil să aflăm ce gândesc ceilalţi despre noi, însă acest lucru ne interesează, mai ales atunci când este vorba despre un tip pe care îl plăci. Ai vrea să ştii dacă şi el simte acelaşi lucru şi ajungi să îţi pui o mulţime de întrebări. 

1. Îşi ridică sprâncenele

Se spune că ochii sunt oglindă sufletului, aşadar orice legătură romantică se poate vedea în privire. Dacă observi că el îşi ridică sprâncenele uşor când te vede sau în timpul conversaţiei, asta înseamnă că este interesat de ţine şi de ceea ce ai de spus. În plus, ai putea să te uiţi şi la pupile (într-un mod discret, desigur). Dacă acestea sunt dilatate, fie ia medicamente puternice (posibil ilegale), fie vede pe cineva care îi place.

2. Respiră adânc

În primul rând, ar trebui să ştii că şi bărbaţii sunt atenţi la modul în care arată la o întâlnire. Partenerul tău probabil îşi doreşte să facă o impresie bună, aşadar fii atentă la respiraţia lui. De fiecare dată când acesta respiră adânc, acesta îşi calmează emoţiile, dar în acelaşi timp, acest lucru îl face să pară mai sublu. În felul acesta transmite, fără să vrea, că te poţi baza pe el. Ştiinţă este amuzantă, nu?

3. Va sincronizaţi mişcările

Acest lucru nu trebuie să îl urmăreşti doar la el, ci şi la ţine. Faptul că va sincronizaţi mişcările arată că există chimie între voi. Corpurile voastre vor face asta în mod natural atunci când voi aveţi mai multe lucruri în comun. Ce înseamnă asta? Uită de emoji-uri ce par să transmită idei şi petreceţi mai mult timp împreună.

4. Îşi înclină capul

Se pare că oamenii au tendinţa de a înclină capul atunci când sunt interesaţi de un subiect sau de o persoană. Această poziţie oferă un unghi mai bun şi poate analiză mai bine buzele. În plus, atunci când îţi urmăreşte buzele, s-ar putea să aibă în minte şi să te sărute, scrie ele.ro

5. Poziţia picioarelor

Felul în care bărbaţii îşi ţin picioarele pot fi un indiciu foarte bun. Dacă are picioarele încrucişate cu o glezna pe genunchi, atunci acesta vrea să îţi arate că se simte bine în pielea lui şi în prezenţa ta. Acest lucru arată din nou că va simţiţi confortabil unul în prezenţa celuilalt, aşadar poate fi destul de evident că te place. Câteodată bărbaţii fac gesturi care îi dau de gol, dar atunci când nu ne putem da seama de ceea ce simte tipul alături de care am ieşit la întâlnire, poţi avea în vedere şi aceste indicii, sigur vor fi utile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu