Îşi fac datoria cu demnitate! Militarii Diviziei de Artilerie şi Batalionul de Transmisiuni au marcat 26 de ani de la creare

Embed:
De peste două decenii demonstrează că sunt neînfricați și devotați patriei. Vorbim despre militarii Diviziei de Artilerie şi Batalionului de Transmisiuni din Ungheni, care au marcat 26 de ani de la creare. Tradițional, ofițerii au prezentat exerciții demonstrative de luptă corp la corp.

Militarii spun că îşi fac datoria cu demnitate:

"Ziua de azi pentru mine înseamnă o demnitate. Noi vedem că efectivul Diviziunii de Artilerie participă în multe misiuni naționale și internaționale".

"În 1992 pe acest platou a fost depus primul jurământ militar de către primii militari, ca să apere integritatea teritoriului Republicii Moldova".

Comandantul Armatei spune că ofiţerii au dat dovadă de multă dedicaţie în activitatea lor şi îşi doreşte în continuare o armată profesionistă.

"Având în vedere că suntem în anul 2018, Armata Națională în perspectivă se dezvoltă, de la noi se cere acum foarte mult efort, dăruință de sine și devotament", a menţionat Igor Cutie, comandantul Armatei Naţionale.

Rudele şi apropiaţii au putut admira o expoziţie de tehnică militară și armament, iar colectivele de dansatori din oraș au încins atmosfera sărbătorii.

Cei mai încântați de cele văzute au fost copiii: 

"Mai mult mi-a plăcut lupta.".

"A fost interesant, a fost acțiune. Am rămas foarte mulțumită de tot ce s-a întâmplat".

În cadrul ceremoniei, un grup de militari ai unităţii au fost decoraţi cu diplome de merit. Divizia de Artilerie a fost formată în aprilie 1992.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu