Irlandezul Conor McGregor susţine că adversarul său, Floyd Mayweather nu are nici o şansă în faţa sa

Embed:

Irlandezul Conor McGregor susţine că adversarul său, pugilistul american Floyd Mayweather nu are nici o şansă în faţa sa în ceea ce jurnaliştii au botezat drept "Bătălia Mileniului", confruntare ce va avea loc în oraşul Las Vegas din statul american Nevada, pe 26 august curent. După exemplul lui Mayweather, McGregor a susţinut şi el un antrenament deschis presei, după care a declarat literalmente că "zilele invincibilităţii adversarului său sunt numărate".

"El va încerca să micşoreze distanţa dintre noi în ring şi se va ruga ca eu să obosesc. Se va ruga ca eu să nu mă mai pot mişca, să nu mai dau acelaşi randament, însă va fi prea târziu pentru el. În conştiinţa lui, el va fi deja şocat, banii lui vor fi luaţi, iar toate performanţele lui vor fi preluate de mine", a spus luptătorul MMA, Conor McGregor.

Încrezător în sine, McGregor afirmă că va şoca lumea boxului.

"- Înfrângerea lui Floyd Mayweather va fi cea mai mare dezamăgire din istoria sportului?
- În opinia voastră - da. Pentru mine va fi o luptă uşoară. Singurul motiv pentru care spun că va rezista doar două runde este pentru că arbitrul mă va opri să mă năpustesc asupra lui după ce îl voi doborî la podea. Mai mult decât atât, el va avea zece secunde să-şi revină. Din acest motiv cred că va rezista doar două runde", a spus luptătorul MMA, Conor McGregor.

Până la primul gong al partidei de box dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor au rămas două săptămâni. Potrivit observatorilor, confruntarea dintre Mayweather și McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari, cumulat, din rețete TV și publicitate.

Mayweather, considerat unul dintre cei mai buni boxeri din istorie, are deja asigurată prima de 100 de milioane de dolari de pe urma "Bătăliei Mileniului" cu McGregor, primă care ar putea crește până la 400 de milioane de dolari. McGregor, la rândul său, are asigurată drept primă suma minimă de 25 de milioane dolari, dar poate spera să încaseze şi 125 de milioane de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu