Irina Vlah, investire în funcţie cu uşile închise. Presa nu a avut acces la evenimentul de la Preşedinţie (VIDEO)

Embed:

Başcanul Găgăuziei Irina Vlah din nou a fost investită în funcţie. La Preşedinţie, în prezența lui Igor Dodon și a prim-ministrului Maia Sandu, Vlah a depus jurământul în calitate de membru al Guvernului.

Ceremonia s-a desfăşurat cu uşile închise, iar presa nu a avut acces la eveniment. După ce investirea s-a încheiat, şeful statului a scris un mesaj pe Facebook şi a publicat câteva fotografii. 

Publika.md aminteşte că Irina Vlah a mai fost investită în iulie, la Comrat. Ceremonia a fost organizată că mult fast şi măsuri sporite de securitate. La eveniment a participat conducerea de vârf a ţării, dar şi oficiali din Turcia şi Federaţia Rusă. Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de interpreta Sofia Rotaru. 

CITEŞTE ŞI: INAUGURAREA CU MULT FAST! Irina Vlah a depus jurământul de başcan al UTA Găgăuzia

PUBLIKA a încercat să afle cât a costat această ceremonie de la Comrat, dar Başcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah, crede că moldovenii nu trebuie să afle câţi bani au fost cheltuiţi pentru ceremonia sa fastuoasă de învestire. De asemena, guvernatorul ascunde sunt sursele de finanţare pentru organizarea evenimentului. 

CITEŞTE ŞI: Irina Vlah crede că moldovenii nu trebuie să afle câţi bani au fost cheltuiţi pentru ceremonia sa fastuoasă de învestire

Lasă un comentariu