Ipoteză HALUCINANTĂ în cazul avionului EgyptAir prăbuşit în Mediterană. Ce ar fi provocat tragedia

Misterul cu privire la prăbuşirea avionului EgyptAir MS804 se complică o dată cu apariţia unui nou raport care vorbeşte de un obiect zburător neidentificat (OZN) văzut în zona accidentului cu scurt timp înainte de tragedie, scrie Realitatea.net.

Doi piloţi ai unui avion Turkish Airlines spun că au văzut un OZN cu lumini verzi care a trecut cu viteză pe deasupra avionului lor cu aproximativ o oră înainte de prăbuşirea Airbusului EgyptAir MS804.

"Un obiect ciudat cu lumini verzi a trecut la 2-3,000 picioare deasupra noastră. Apoi a dispărut dintr-odată. Presupunem că era un OZN", au declarat piloţii către turnul de control al aeroportului din Istanbul.

OZN-ul a fost văzut în spaţiul aerian turcesc, avionul Turkish Airlines zburând pe ruta Bodrum - Istanbul. Locul nu este foarte departe de spaţiul aerian egiptean dedeasupra Medieranei, unde se presupune că a explodat avionul MS804.

Un oficial din serviciile criminalistice egiptene a declarat marţi că rămăşiţele umane recuperate de la locul prăbuşirii cursei EgyptAir 804 sugerează că la bord a avut loc o explozie.

Airbusul A320 Egyptair, la bordul căruia se aflau 66 de persoane, a dispărut de pe ecranele radarelor joi dimineaţa, imediat după ce a ieşit din spaţiul aerian grec, în drum de la Paris către Cairo.

Rămăşiţe omeneşti, bagaje şi fragmente de avion au fost recuperate vineri din mare, la aproximativ 290 de kilometri nord de oraşul egiptean de coastă Alexandria.

Ministrul grec al Apărării a declarat joi că avionul de tip Airbus 320 care se deplasa pe ruta Paris-Cairo a efectuat două viraje bruşte - unul de 90 de grade la stânga şi un altul de 360 de grade la dreapta la o altitudine de peste 11.000 de metri înainte de a se prăbuşi.

Dar Ehab Azmy, directorul furnizorului public de servicii privind navigaţia aeriană, susţine că avionul avea un curs normal de navigaţie la altitudinea de 11.000 de metri înainte de a dispărea de pe radar.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu