iPhone 6 nu a trecut testul rezistenţei. Apple s-ar putea pomeni în centrul unui scandal de amploare (VIDEO)

Embed:

iPhone 6 a devenit cel mai bine vândut telefon din istoria companiei Apple, spulberând precedentul record de vânzări. Din păcate pentru firma americană, veştile nu sunt toate bune. Mai mulţi utilizatori s-au plâns că iPhone 6 şi iPhone 6 Plus se îndoaie extrem de uşor.

La doar câteva zile de la lansare, mai mulţi clienţi s-au plâns deja, pe site-urile de specialitate, că s-au trezit cu telefonul îndoit după ce l-au ţinut în buzunar. Această problemă apare în special în cazul modelului iPhone 6 Plus. Aparent aceast "defect" nu ar trebui să existe la un telefon ce costă peste 1 000 Euro. Specialiştii susţin că cei de la Apple s-ar putea pomeni în centrul unui scandal de amploare.

"Acest lucru ar putea deveni cu siguranţă o problemă majoră pentru Apple. Sunt nişte dispozitive foarte scumpe, iar oamenii se aşteaptă ca acestea să ţină cel puţin doi ani, care este şi termenul contractelor pentru aceste telefoane în SUA", a spus specialistul IT Shara Tibken.

Acum, mulţi utilizatori încep să se întrebe dacă au făcut cea mai bună alegere atunci când şi-au cumpărat noile modele iPhone, iar potenţialii cumpărători pun la îndoială ideea de a procura noul dispozitiv.

"Este mult prea scump şi va trebui să-l înlocuiesc dacă se strică cu un dispozitiv mai sigur pe care voi putea să-l folosesc mai mulţi ani. Nu am nevoie de un telefon care se îndoaie''.

"Nu voi cumpăra un astfel de telefon. Dacă se îndoaie, nu este pentru mine. Dacă aceste rapoarte sunt adevărate, atunci mă opresc la modelul 4s".

Apple a vândut în primul weekend de la lansarea pe piaţă, în 9 septembrie, un număr record de peste 10 milioane de noi iPhone-uri, cumpărătorii luând cu asalt magazinele clasice şi virtuale pentru a cumpăra telefoanele cu ecrane mari ale companiei. Vânzările au depăşit recordul de 9 milioane de telefoane atins anul trecut, când Apple a introdus iPhone-urile 5s şi 5c.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu