Ioniță: Toată lumea a acceptat şi am ajuns la consens privind impozitarea

Embed:

Prim-vicepreședintele PLDM, Veaceslav Ioniță,  a declarat că s-a ajuns la un consens în cadrul Comisiei parlamentară pentru economie, buget şi finanţe. “Am lucrat toată noaptea pentru a pregăti amendamentele la proiectelul politicii fiscale. Toată lumea a acceptat aceste amendamente”, a menționat Ioniță.

Deputatul liberal democrat a subliniat faptul că prin amendamentele respective s-a dorit impozitarea milionarilor. "Avem nevoie să achităm salarii, pensii, pentru asta vom impozita persoanele care au un venit mai mare de un milion de lei, obținute din imobile și alte obiecte de valoare", susține președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe.

Ioniță a menționat că amendamentele privind impozitarea au fost votate în cadrul comisiei cu 8 voturi pentru și 5 împotrivă. Astfel, proiectul a fost propus spre votare în lectura a doua.

Amintim că, ieri, 25 martie, Preşedintele PD, Marian Lupu a declarat că dacă nu se ajunge la un compromis vis-a-vis de compartimentul prinvind impozitarea, acesta va fi exlus din politica bugetar-fiscală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu