Ioniţă îi cere lui Ghimpu să renunţe la imunitate şi îl cheamă în judecată. Ghimpu: Mergem, Ioniţă!

După mai multe acuzații reciproce, președintele Comisiei pentru Economie, Buget și Finanțe, Veaceslav Ioniță, îl invită pe președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, în judecată, pentru a clarifica cine se face vinovat de prejudicierea statului cu 6 milioane de lei.

Ioniţă i-a propus lui Ghimpu să se dezică ambii de imunitatea de parlamentar şi să se prezinte în faţa instanţei de judecată. "Fiţi bărbat măcar odată, la sfârşitul vieţii. Ne vedem în judecată, după care plecați din politică", a spus liberal-democratul.

Deși a acceptat invitația, liderul PL nu a ezitat să-l amenințe pe Ioniță cu pușcăria "Mergem, Ioniţă, numai că îmi pare rău că eşti pierdut. Și să nu-mi spui unde să fiu și ce să fac eu. O să ajungi la dubă", i-a răspuns Mihai Ghimpu.

Amintim că la 15 aprilie, Parlamentul a creat o comisie de investigare a cauzelor includerii în Legea cazinourilor a unui amendament ce nu a fost supus votului în Parlament. În urma acestei erori, bugetul de stat a fost prejudiciat cu aproape 6 milioane de lei. Modificările la lege au fost propuse de către fostul deputat Veaceslav Untilă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu