Ion Testemiţanu este gata să preia naţionala Moldovei

Embed:

Fostul antrenor secund a lui Gabi Balint la selecţionata Moldovei, Ion Testemiţanu arde de nerăbdare să preia naţionala, după plecarea antrenorului român, care îl vede predecesorul său anume pe fostul internaţional moldovean. Testemiţanu a dezvăluit şi câteva posibile motive, din cauza cărora Balint a plecat de la cârma naţionalei.

Fostul internaţional moldovean Ion Testemiţanu este gata să preia selecţionata, după plecarea tehnicianului român Gabi Balint.

"Eu aş fi foarte bucuros să ajung la cârma naţionalei, dar după câte am înţeles aceasta decide comitetul executiv şi preşedintele federaţiei. Aceste este un vis pentru orice antrenor", a spus Testemiţeanu.

Ion Testemiţanu a declarat, pentru Publika TV, că Balint a plecat de la naţionala noastră din mai multe motive. "Poate a văzut ce se întâmplă în campionatul intern, poate a văzut că sunt problemele cu convocările, poate a văzut strea noastră, a moldovenilor cum trăim noi. Părerea mea este că anume din acest motive a hotărât să plece", a precizat antrenorul.

Ion Testemiţanu şi-a început cariera de antrenor în urmă cu doi ani, când a devenit secund a naţionalei Moldovei. Ca jucător, Testemiţanu evoluat pentru naţionala Moldovei 56 de partide şi a marcat 5 goluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu