Ion Chicu: Suntem atacaţi de foşti guvernanţi. Facem apel să muncim pentru ţară şi să lăsăm dorinţele politice

Premierul Ion Chicu a făcut un apel către fosta guvernare din Cabinetul de miniştri Sandu de a se abţine de la atacuri asupra actualului Executiv, să nu denigreze ţara şi să se implice la dezvoltarea Republicii Moldova. Declaraţiile au fost făcute de prim-ministru, după întrevederea pe care a avut-o cu şeful statului Igor Dodon şi preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi.

"Suntem atacaţi în cea mai nepotrivă manieră de unii aspiranţi la funcţia de preşedinte al ţării, dar şi foşti guvernanţi. Noi nu vom reacţiona la ce spun ei, pe parcursul a cinci luni au arătat că nu pot face nimic. Înțeleg lupta politică, înțeleg atacurile asupra Guvernului, planurile lor  pentru anul următor, dar rugămintea este ca să nu denigrați țara, nu atacați cetățenii Republicii Moldova și dacă aveți cu ce, atunci contribuiți la dezvoltarea țării. Îi rugăm să se abtină măcar o perioadă, până vor înţelege bine cu ce se ocupă noul Guvern", a declarat Ion Chicu.

Totodată, premierul Chicu a menţionat că Moldova are nevoie de oameni care ştiu a făuri, a lucra în interesul cetăţenilor: "Noi o să ne axăm pe activităţi pe care le aşteaptă cetăţenii ţării. Facem aple să muncim pentru ţară, în interesul oamenilor şi să lăsăm dorinţele politice".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu