Ion Chicu spune cine se face VINOVAT de faptul că angajaţii Serviciului 112 nu şi-au primit salariile la timp

Premierul Ion Chicu spune că de vină sunt contabilii pentru că angajaţii Serviciului 112 nu şi-au primit salariile pentru luna decembrie la timp. Subiectul a fost discutat în debutul de astăzi a şedinţei Executivului.

"Salariile au fost achitate, iar acele instituţii, inclusiv Srviciul 112, contabilii cărora nu au prezentat documentele de plată la timp în trezorărie au primit salariile mai târziu. Eu rog, dacă vorbim de Serviciul 112, domnule ministru, să verificaţi, vă rog, din ce cauză dezagregarea bugetului care se face în fiecare an, la începutul lunii ianuarie, de către conducerea instituţiilor şi contabili în instutuţia respectivă a durat aşa de mult", a declarat Ion Chicu.

PUBLIKA.MD aminteşte că angajaţii Serviciului Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112 şi-au ridicat abia, ieri, salariile pentru luna decembrie. Şi asta după ce Publika a difuzat ştirea despre neachitarea salariilor şi intenţia unor angajaţi de a intra în grevă.

Publika TV a tras un semnal de alarmă şi că mai mulţi artişti de la Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu din Capitală nu şi-au ridicat lefurile pentru decembrie. Tot ieri, spre seară, salariile le-au fost transferate pe carduri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu