Ion Chicu comentează postarea ambasadorului Daniel Ioniță: Aruncarea cu pietre își are vremea ei

Embed:

Situație mai puțin obișnuită. După ce ambasadorul României la Chișinau Daniel Ioniță a postat pe Facebook o felicitare cu prilejul Zilei Diplomatului, premierul Ion Chicu a venit cu o reacție în comentarii.

"Cu prilejul Zilei Diplomatului din Republica Moldova, adresez cele mai cale felicitări colegilor moldoveni de la Chișinău și de pretutindeni și le doresc să aibă viziune și înțelepciune în îndeplinirea mandatelor încredințate. Le ofer, totodată, un citat din finalul de la Resbelul, de marele și mereu actualul Ion Luca Caragiale:

"Iată deci, că vederile noastre se întăresc prin glasurile oficiale ale celor două împărăţii cu pricină. În tot cazul însă, noi tot n-am pierdut speranţa în diplomaţia Europei: tot mai credem că are să se facă pace... dupe ce s'o isprăvi resbelul", a scris Ioniță.

Drept replică Chicu a scris că "...aruncarea cu pietre îşi are vremea ei şi strângerea pietrelor îşi are vremea ei...". Sarbatoarea de azi ar fi un bun prilej pentru "sincronizare". Noi suntem la "strîns".

 

PUBLIKA.MD amintește că recent președintele României Klaus Iohannis și-a arătat nemulțumirea față de guvernul de la Chișinău

Citeşte şi: Preşedintele României este nemulţumit de guvernul de la Chişinău: Vom continua doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetățenilor din Moldova

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu