Ion Ceban vine cu o propunere pentru Blocul ACUM: Hai să împărțim funcțiile (VIDEO)

Candidatul PSRM pentru funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o propunere pentru cei din Blocul ACUM de a face o coaliție în CMC și de a împărți funcțiile. 

"La consiliu, în municipalitate, socialiștii au luat primul loc , 22 de mandate din 51, iar Blocul ACUM 19. Deciziile în Consiliul Municipal Chișinău se iau cu 26 de mandate. Propunerea mea către cei de la Blocul ACUM este să mergem pe o coaliție în acest sens și să avem câteva priorități. Dacă ajung să fiu primar, din cei 4 viceprimari pe care-i are Capitala, 2 sunt gata să fie numiți din partea Blocului ACUM. 

Din cei 5 pretori pe care-i are Capitala, doi să fie de la Blocul ACUM. În această coaliție majoritară, sunt gata ca președinte al consiliului municipal Chisinău sa fie de la ACUM, ca să avem o balanță în ceea ce ține de repartizarea puterii. 

Mai mult, vreau să vă spun ca avem si alți consilieri. Eu voi colabora cu fiecare consilier, poate cu excepția celor care au probleme de integritate. Oferta mea și viziunea mea este în continuare următoarea: Voi schimba organigrama și voi propune un nou departament de planificare urbană, iar conducerea acestui departament, vreau să fie realizată de către Victor Chironda. Vreau să știți că avem foarte multe proiecte bilaterale cu România: București, Arad, Alba Iulia, Iași. În acest sens, vreau să-i propun domnului Octavian Țîcu sau echipei sale, să preia conducerea unui nou departament a relațiilor bilaterale și proiectelor investiționale, care vin din România", a spus Ion Ceban.

Candidatul PSRM pentru funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban, va fi invitatul de astăzi a ediţiei speciale a emisiunii În centrul atenţiei cu Oxana Bodnar.

Vom discuta despre rezultatele primului tur al alegerilor locale din Capitală şi prognozele pentru cel de al doilea tur. Ediţia începe la ora 20:00, în direct la Publika TV. #ALEGEPUBLIKA

Astăzi, 21 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre alegerile locale şi parlamentare sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu