Ion Ceban, prima zi de lucru la Primărie în calitate de edil al Capitalei (FOTOREPORT)

(08:02) Adrian Talmaci: Îi doresc succes și curaj, să găsească limbă comună cu toată lumea și așa o să aibă succes în toți acești patru ani.

(07:58) ION CEBAN: Mașina am parcat-o mai încolo pentru că aici este parcare neregulamentare. Astăzi mai multe documente urmează să le semnez. Vreau în primul rând să scoatem bara de la primărie ca oamenii să nu fie obligați să prezinte buletinul la intrare. Primăria trebuie să fie mai transparentă. Urmează să suspend calitatea de membru de la partid. 

Voi cere să fie prezentate toate rapoartele și planurile pentru anul de gestiune.

Eu propun să fim rapizi și eficienți și voi lucra cu fiecare consilier. Proiectele vor fi susținute. 

(07:52) La intrare în primărie, noul Primar al Capitalei Ion Ceba a fost întâmpinat de jurnaliști. Acesta a intrat în oficiul său.

Astăzi este prima zi de lucru a lui Ion Ceban la Primărie în calitate de edil al Capitalei.

Prima ședință a Primăriei va avea loc la ora 08:00.

Şedinţa Primăriei poate fi urmarită LIVE AICI.

PUBLIKA.MD amintește că Magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Râşcani i-au validat ieri mandatul lui Ion Ceban şi au confirmat legalitatea alegerilor locale generale din Chişinău.

Ion Ceban este vicepreşedinte al Parlamentului şi a câştigat fotoliul de primar al Capitalei din al doilea tur de scrutin. Candidatul PSRM a obţinut peste 52 la sută din voturi , devansându-l în turul doi pe contracandidatul său din partea Blocului ACUM, liderul PPDA, Andrei Năstase.

loading...

Lasă un comentariu