Ion Ceban, învingător în Capitală, iar Andrei Năstase favorit în majoritatea suburbiilor Chişinăului

Embed:

Ion Ceban a ieșit învingător în patru din cele cinci sectoare ale Capitalei, potrivit datelor preliminare ale CEC. Andrei Năstase a fost însă opțiunea alegătorilor în majoritatea suburbiilor.    

Ion Ceban a obţinut cel mai mare scor la Botanica și Râșcani, unde a fost votat de 62 și, respectiv, 58 la sută dintre alegători. Totodată, Ceban l-a devansat în sectoarele Buiucani și Centru. De cealaltă parte, Andrei Năstase a ieșit învingător la Ciocana, cu o diferență de peste 600 de voturi. 

În suburbiile Capitalei, Andrei Năstase a fost favoritul a majorității alegătorilor. La Grătiești, aproape 80 de procente din alegători și-au dat votul pe liderul PPDA. Totodată, Năstase a ieșit învingător la Trușeni, Cruzești, Ghidighici, Băcioi, Durlești şi Colonița unde a fost votat de peste 60 la sută din cei prezenți la urne.

De asemenea, Năstase a obținut majoritatea voturilor la Codru, Ciorescu, Stăuceni, Bubuieci, Condrița, Tohatin și Sângera. În același timp, Ion Ceban a ieșit învingător în patru suburbii ale Capitalei. Este vorba de Vadul lui Vodă și Vatra unde a obținut în jur de 65 la sută din voturi și Cricova unde a fost opțiunea a 55 de procente din alegători.

În comuna Budești, Ceban a luat cu doar șase voturi mai mult decât Andrei Năstase. 

Astăzi, 4 noiembrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre rezultatele turului doi al alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu