Ion Ceban: Indifirent pe cine au votat oamenii, voi respecta alegerea lor (VIDEO)

Embed:

Ion Ceban a venit cu primele declarații în fața presei după ce au fost închise secțiile de votare.

"Acum după inchidere vreau să multumesc pentru cei care au participat la vot, indiferent pentru cine au votat. Este important că demonstrează că trebuie să votăm. Vreau să multumesc tuturor, echipei care sunt oameni foarte dedicați, oameni care m-au ajutat în această campanie. Mă bucur că sunt profesioniști, care știu ce trebuie de făcut.

Multumesc familiei care mi-a fost alături și în special soției că a avut răbdare să mă aștepte când plecam de acasă. Salut! Sunt alătrui de echipa mea. Multumesc presei care este alături pentru că ați dus mesajul nostru.

În această campanie mi-am propus să vin cu solțuii, știu că le vom rezolva. Am soluții și am echipa care va pune în aplicare proiecte. Așa voi face. Indifirent pentru cine nu ar vota cetățenii din 18 suburbii, voi respecta alegerea și sunt sigur că  vom realiza toate planurile.

Vreau ca următorul consiliu să țină cont de ceea ce am spus în aceata campanie. Așa să nu uite că suntem locuitori ai Chișinăului. Ne revem după numărarea voturilor.

Vreau să vă mulțumesc pentru tot."

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.

Lasă un comentariu