Ion Ceban care râvneşte la şefia Capitalei, promite proiecte deja existente şi funcţionale

Embed:

În plină campanie electorală pentru Primăria Chişinău, inspiraţia le joacă feste socialiştilor şi echipei lor de marketing. Fiind în criză de idei, PSRM promite locuitorilor Capitalei lucruri deja existente şi funcţionale.

De exemplu, Ion Ceban vrea să-i informeze pe oameni despre lucrările de reparaţie, sistarea apei sau a încălzirii prin intermediul site-ului Primăriei. Nu am avea nimic de reproşat, numai că ideea socialiştilor este deja pusă în practică de ceva timp.

Candidatul PSRM le promite oamenilor şi mai multă transparenţă în activitatea funcţionarilor.

"Până la începutul lunii octombrie 2018, ne propunem să creăm consilii de experți pe toate domeniile de importanţă majoră pentru municipalitate. O persoană care a depus o cerere la Primărie sau la pretură, trebuie să aibă posibilitatea să urmărească în cadrul direcțiilor şi să monitorizeze executarea acestei solicitări", a declarat Ion Ceban, candidatul PSRM la funcţia de primar al Capitalei.

Ceban probabil nu ştie că proiectul la care s-a referit este deja implementat - toate informaţiile pot fi găsite pe site-ul chisinau.md, la rubrica Bugetul Transparent.

Pretendentul la funcţia de edil mai vrea ca toate ședințele Consiliului Municipal şi ale comisiilor să fie transmise online şi să fie arhivate, astfel încât cetăţenii să poată reveni la ele ori de câte ori vor dori. Şi aceasta se realizează prin intermediul mass-media.

Până acum, în cursa electorală s-au înscris şase candidaţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu