Ion Caras a renunţat la serviciile a 10 jucători, printre care şi lideri de altă dată, pentru amicalul cu Andorra

Embed:

Ion Caras a anunţat lotul final pentru amicalul cu Andorra. Pe ultima sută de metri, selecţionerul a renunţat la serviciile a zece jucători, printre care lideri de altă dată ai naţionalei. Lotul format din 23 de jucători se va reuni sâmbătă.

Selecţionerul Ion Caras a renunţat, pentru amicalul cu Andorra la portarul Nicolae Calancea, fundaşii Iulian Erhan şi Vadim Bolohan, mijlocaşii Eugen Cebotaru, Vitalie Bordian, Alexandru Onica, Andrei Cojocari, Gheorghe Andronic şi Maxim Antoniuc şi la atacantul Igor Bugaiov. Caras a declarat că din această listă doar Cebotaru, de la Spartak Nalcik, a cerut să nu fie convocat, iar restul au fost excluşi pentru a reduce lotul la 23 de jucători.

"Am discutat cu Eugen şi mi-a zic că poate veni, poate convinge conducerea, dar relaţiile cu ei pot să se răcească. Eu i-am zis că nu-i nicio problemă, deoarece cunoaştem acest jucător", a precizat selecţionerul.

În schimb, la naţională ar putea debuta fiul preşedintelui FMF, portarul Ilie Cebanu, Anatolie Boeştean, Alexandru Grosu şi liderul naţionalei de tineret, Cătălin Carp, de 19 ani, care este este cel mai tânăr jucător din lot. Din echipă nu lipsesc titularii Alexandru Epureanu, Igor Armaş, Victor Golovatenco, Alexandru Suvorov, Alexandru Gaţcan sau Artur Ioniţă.

"Noi vom trata acest meci cu maximă seriozitate. Este important şi rezultatul, poate şi din perspectiva meciului din octombrie, cu San Marino, dar mai ales din perspectiva meciului cu Anglia, din deplasare", a punctat Caras.

Lotul naţionalei se va reuni sâmbătă, iar meciul amical cu Andorra este programat pentru miercuri, pe stadionul Zimbru, din Capitală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu