Ion Caras a anunţat lotul final pentru partidele cu San Marino şi Muntenegru

Embed:

Ion Caras a anunţat lotul final pentru partidele cu San Marino şi Muntenegru! În lot au revenit Alexandru Gaţcan şi Viorel Frunză, care nu a mai prins niciun meci la naţională din 2011. Cea mai importantă absenţă din lotul lui Caras este chiar căpitanul Alexandru Epureanu.

Alexandru Epureanu, de la Anji, nu şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Sheriff, din Liga Europei, iar banderola de căpitan va reveni unui alt fundaş central, Victor Golovatenco.

La naţională au fost convocaţi aceiaşi portari şi fundaşi ca şi pentru partida din septembrie, cu Anglia. Caras a renunţat însă la doi mijlocaşi: Eugen Сebotaru şi Alexandru Onica. În schimb, la echipă au revenit Alexandru Gaţcan şi Artur Patraş. Atacantul Viorel Frunză, de 33 de ani, este cel mai în vârstă jucător din lot. Acesta a fost convocat după o pauză de doi ani.

"Viorel a meritat această convocare. În locul lui Bugaiov l-am preferat pe Viorel Frunză", a spus Ion Caras.

În condiţiile în care Moldova nu mai are şanse de calificare la Mondial, Caras a declarat că viitorul său la naţională depinde de ultimele două partide din preliminarii.

"Eu pot să doresc să rămân numai atunci când vor fi rezultate accesibile. În mare măsură depinde şi de aceste meciuri, cum vor fi jucate, cu ce fel de rezultate. Noi trebuie să avem un final de preliminarii cât mai reuşit", a subliniat acesta.

Meciul cu San Marino se va juca pe 11 octombrie, la Chişinău, iar cu Muntengru, pe 15 octombrie, la Podgorica.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu