Ion Caras a anunţat lotul final pentru meciurile cu Muntenegru şi Ucraina

Embed:

Selecţionerul Ion Caras a anunţat lotul final pentru meciurile cu Muntenegru şi Ucraina! Din cei 23 de jucători, opt evoluează în Divizia Naţională, iar unul, Alexandru Dedov, a rămas fără club în urmă cu câteva zile. Cei mai mulţi jucători din lot, nouă la număr, joacă în campionatul Rusiei.

Ion Caras a renunţat la Nicolae Calancea şi i-a lăsat în lista finală a portarilor pe Stanislav Namaşco, Serghei Paşcenco şi Andrian Negai de la Milsami Orhei.

Cei mai mulţi fundaşi din lotul pentru Muntenegru şi Ucraina evoluează în Premier Liga rusă. În afară de Alexandru Epureanu, Igor Armaş, Simion Bulgaru şi Vitalie Bordian, în listă au mai intrat Victor Golovatenco, Iulian Erhan şi Ion Jardan, de la Rapid.

Alexandru Gaţcan, Eugen Cebotaru, Artur Ioniţă şi Eugen Sidorenco sunt mijlocaşii convocaţi de Caras care evoluează peste hotare.

Restul jucătorilor din linia de mijloc joacă în Divizia Naţională, iar unul dintre ei, Alexandru Dedov, a rămas fără club săptămâna aceasta, după ce şi-a reziliat contractul cu Sheriff.

Caras va avea doar trei atacanţi la dispoziţie. Aceştia sunt Igor Picuşciac, de la Amkar Perm, Igor Bugaiov, de la Tobol, şi Anatolie Doroş, de la Rapid Ghidighici.

Lotul naţionalei se va reuni luni, iar vineri selecţionata noastră va juca la Chişinău, cu Muntenegru. După partida de pe stadionul Zimbru, naţionala se va deplasa la Odesa, unde va întâlni Ucraina, pe 26 martie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu