Invitaţii FABRIKA: Năstase trebuie să răspundă în faţa legii pentru schemele în care și-a implicat mama

Embed:

Instituţiile statului trebuie să reacţioneze în cazul afacerilor dubioase ale liderului Partidului "Demnitate și Adevăr", Andrei Năstase.

Iar acesta trebuie să răspundă în faţa legii pentru schemele în care și-a implicat mama. Declaraţiile au fost făcute de către invitaţii emisiunii Fabrika de aseară. 

"Domnilor eu îmi pun întrebarea, dar unde sunt instituţiile statului. Pentru că dacă el recunoaşte şi nu este tras la răspundere pentru că a spus-o public, singur şi nesilit de nimeni că şi-a dosit veniturile temându-se de ceva, domnilor şefi de instituţii, ce mai aşteptaţi? Insist ca Procuratura Generală totuşi să demareze o anchetă penală privind atacul Rider asupra Întreprinderii de Stat AirMoldova", a declarat analistul politic, Victor Gurău.

Analiştii invitaţi la emisiunea Fabrika sunt de părere că o anchetă pe numele lui Andrei Năstase îi va afecta foarte mult activitatea sa politică.

"Asta înseamnă că de domnul Năsase trebuie să se ocupe justiţia până la proba contrarie. Atsa înseamnă că el la un moment dat va ieşi de pe scena politică fiind supus unei anchete care se va folosi în principiu de ceea ce spune tot domnul Năstase", a relatat analistul politic, Corneliu Ciurea.

"Eu cred că instituţiile trebuie să dea dovadă de puterea necesară. Instituţiile trebuie să înceapă să facă ce au de făcut. Apoi political nu are decât să gestioneze treaba. Instituţional se merge pe o cale şi apoi partea politică, paroblema politică, contextul care s-ar naşte, e cu totul altă poveste. Instituţiile să îşi vadă de treaba ei, politicul să îşi vadă de treaba lui", a spus analistul media, Cristi Tabără. 

Totodată, invitaţii condamnă faptul că Andrei Năstase, finul interlopului fugar Victor Ţopa, şi-a implicat mama în schemele sale dubioase.

"Eu nu ştiu dacă Domnia sa are ruşine, obraz. Dar atuinci când o bătrânică, mama lui îl blăstamă pe cel care a spus că i s-a pus în cont milioane de lei. Cum a spus doamna, să-l ardă focul acel care a spus vorbele acestea. Păi ce-i mai rămâne de făcut, că doar el singur şi nesilit de nimeni a recunoscut cetăţenilor", a adăugat analistul politic, Victor Gurău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu