INVESTIGAŢIILE, FĂRĂ PROGRES. Ancheta în cazul Caracal nu a adus probe noi

Embed:

Investigaţiile în cazul dispariţiilor celor două tinere din România, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu continuă, dar fără prea multe rezultate. Miercuri, poliţiştii au percheziţionat încă 2 case din apropierea gospodăriei presupusului ucigaş al fetelor.

Oamenii legii nu au vrut să răspundă la întrebările reporterilor.

Oamenii care au urmărit procedurile sunt îngroziţi şi spun că după ce au aflat de crime nu se mai simt în siguranţă.

"Eu am teamă, fata mea plecă la serviciu, mi-e frica pentru ea", a spus o localnică.

Suspectul Gheorghe Dincă, internat la Spitalul Penitenciar Jilava din Bucureşti, va fi supus testului cu aparatul poligraf. Între timp, sora acestuia a rupt tăcerea. Chiar dacă procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă a dezminţit într-un briefing de presă că Gheorghe Dincă ar fi avut interdicţie de intrare în Italia, femeia şi-a acuzat fratele de apartenenţă la un grup criminal organizat, care făcea trafic de persoane.

Unchiul celei de-a doua fete dispărute, Alexandru Cunpănaşu, este de aceeaşi părere. Acesta a declarat pentru DIGI24 că apelul telefonic în timpul căruia mama fetei a fost informată că Alexandra e în Anglia la lucru, nu e coincidenţă. Presupusul complice a lui Dincă ar fi plecat în acea ţară. Ieri, poliţia română a anunţat că toate ipotezele sunt în lucru.

Între timp, Mediafax scrie că prietenul Alexandrei, cu care urma să se întâlnească în ziua în care a fost răpită, a povestit că a sunat-o de câteva ori, fără să reuşească să ia legătura cu ea.

A înţeles că ceva nu este în regulă abia când l-a sunat o prietenă de-a Alexandrei să întrebe de ea. La cererea primarului din Dobrosloveni, de unde era Alexandra Măceşanu, în localitate a sosit o echipă de psihologi din Bucureşti pentru a-i consilia pe săteni. Familia tinerei care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă a primit asistenţa specialiştilor încă de luni. Chiar dacă şi-a recunoscut vina pentru uciderea celor două tinere, în lipsa cadavrelor, poliţia şi rudele speră că fetele ar fi în viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu