INUNDAŢII pe insula Creta: Un pod s-a prăbușit chiar în timpul unei emisii directe la TV (VIDEO)

Embed:

Un pod vechi de pe insula Creta, construit acum 111 ani, s-a prăbușit din cauza inundațiilor chiar în timpul unei emisii directe la un post de televiziune local. Pilonii construcției au cedat sub fluxul mare de apă și noroi.

Vântul puternic și ninsorile au făcut ravagii în nordul insulei, în timp ce în sud a plouat puternic. Drept urmare, s-au produs mai multe alunecări de teren, au fost doborâți copaci și stâlpi de electricitate.

Iar în statul american California mai multe localități sunt izolate din cauza inundațiilor masive. Ploile din ultimele zile au provocat ieșirea din albii a Râului Rusesc, iar nivelul apei s-a ridicat la aproape un metru în câteva orășele.

Localnicii și-au scos bărcile și plăcile de surf și au început să navigheze pe străzile inundate: "Plaja a venit la noi astăzi, așa că noi am decis să ieșim să ne distrăm un pic, dar și să-i ajutăm pe alții".

Mai multe clădiri au fost inundate, iar localnicii, ajutați de pompieri, construiesc baraje improvizate în jurul caselor care încă nu au fost afectate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu