Inundaţii în România: Două persoane şi-au pierdut viaţa în ultimele 24 de ore

O femeie în vârstă de 69 de ani din Suceava a murit miercuri, după ce a fost luată de apele unui pârâu, trupul său fiind găsit la aproximativ zece kilometri distanţă de zona în care dispăruse, scrie News.ro, potrivit Digi24.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri dimineaţă, în Benia, după ce o femeie în vârstă de 69 de ani din localitate a căzut într-un pârâu în timp ce tranversa un podeţ.

La faţa locului ai ajuns echipaje de pompieri care au început căutările. Trupul femeii a fost găsit după câteva ore, în apă, la aproximativ zece kilometri de locul în care aceasta dispăruse. Cadrele medicale prezente la faţa locului au putut doar să constate decesul femeii.

Este a doua victimă a inundaţiilor din ultimele 24 de ore. Marţi, un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce ce încerca să traverseze albia unui pârâu din comuna Mărgineni din judeţul Neamţ.

Peste treizeci de localităţi din şaptesprezece judeţe au fost afectate de inundaţii în ultimele 24 de ore, iar aproximativ 5.100 de pompieri militari au intervenit în sprijinul oamenilor, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu