Inundaţii în România din cauza ploilor abundente: străzi distruse și zeci case afectate

Probleme în jumătate de Românie din cauza ploilor abundente. Au fost inundaţii în Tulcea, Brăila, Braşov, Vrancea şi Buzău. De asemenea, o maşină s-a răsturnat după ce a derapat pe asfaltul ud de pe Autostrada Soarelui, scrie Digi24.ro.

 

În doar un sfert de oră, străzile din Tulcea au fost inundate. Mai multe gospodării şi terenuri agricole din Enisala au fost compromise. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a evacua apa cu motopompele.

Şi în Sabangia au fost probleme. Un drum a fost inundat, iar maşinile au înaintat cu greu prin apă.

Viitura a distrus o porţiune dintr-un drum naţional. Şoseaua care face legătura între localităţile Jitia din judeţul Vrancea şi Bisoca din judeţul Buzău a dispărut pur şi simplu.

Tot din cauza vremii, un accident a avut loc pe Autostrada Soarelui. O maşină în care se aflau trei persoane a derapat din cauza carosabilului umed, a lovit parapetul de pe marginea şoselei şi s-a răsturnat. Toţi cei trei oameni din maşină au fost răniţi.

Ploaia a creat probleme şi în Brăila. Mai multe străzi din oraş au fost acoperite de ape, iar traficul s-a desfăşurat cu dificultate.

În judeţul Braşov, 11 locuinţe din demisolul unui bloc din localitatea Bod au fost inundate. Nivelul pârâului Ghimbăşel a crescut, iar reţeaua de canalizare a blocului a refulat.

Apa revărsată în demisol a fost evacuată de pompierii militari.

Şi la Ghimbav, ploile abundente au inundat un subsol locuit. Iar în municipiul Braşov, o stradă a fost inundată, în zona trecerii pe sub un pod de cale ferată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu