Întrevedere la Preşedinţie. Ce a discutat Igor Dodon cu Ambasadorul SUA, dar şi cu cel al Rusiei

Preşedintele ţării, Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chişinău, Dereck J. Hogan. dar şi cu ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Oleg Vasnetsov.

La întrevederea cu Dereck J. Hogan, şeful statului a discutat chestiuni cu privire la consolidarea dialogului strategic dintre Moldova şi SUA, subliniind importanța aprofundării în continuare a relațiilor comercial-economice, realizării proiectelor în domeniul umanitar, educațional și în alte domenii.

"În context, am exprimat gratitudine partenerilor americani pentru sprijinul constant și plenar oferit Republicii Moldova pe dimensiunea democratizării, implementării reformelor și funcționării instituțiilor statului de drept", a precizat Igor Dodon.

Totodată, la întâlnirea cu ambasadorul Rusiei la Chişinău, Igor Dodon a vorbit despre relațiile comerciale, economice, culturale și umanitare dintre ţara noastră şi Fedraţia Rusă. 

"Domnul Vasnetsov a lăudat Forumul Internațional de Investiţii "Invest Găgăuzia 2019", eveniment la care au fost prezenţi mai mulţi antreprenorii ruși. Am subliniat importanţa cooperării pe acest segment între ţările noastre", a punctat Dodon.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu