Întreprindere de familie, dar clandestină. Poliţia le-a stricat planul de afaceri (VIDEO)

Embed:

Poliţia a deconspirat activitatea ilegală de întreprinzător a unui bărbat în vârstă de 50 ani, care îmbutelia şi comercializa clandestin băuturi alcoolice contrafăcute, împreună cu ginerele său în vârstă de 27 ani.

Au fost depistate două garaje pe străzile Macilor şi Crângului din sectorul Râşcani, unde erau păstrate cantităţile de alcool contrafăcut precum şi diverse accesorii pentru îmbuteliere.

În rezultatul percheziţiilor s-au depistat şi ridicat aproape trei tone de alcool etilic, vin spumant în cantitate de aproape două tone, timbre de acciză, capace, etichete, echipament de imbuteliere, substanţe cristalizate de origine necunoscută, aromatizatori, aparate confecţionate artizanal şi încărcate cu oxigen, agende şi ciorne cu informaţii despre schema de contrafacere şi comercializare a băuturilor alcoolice, precum şi informaţii despre implicarea altor complici.

În temeiul probelor acumulate a fost iniţiată o cauză penală pentru activitate ilegală de întreprinzător. Responsabilii de desfăşurarea acestei activităţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 40.000 lei până la 60.000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

Expertiza va stzabili calitatea băuturilor alcoolice depistate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu