Intoxicația în masă din Comrat. A fost deschis un dosar penal, după ce 25 de persoane au ajuns la spital

Embed:

Intoxicația în masă după cumetria din satul Avdarma, din Găgăuzia, a ajuns în atenţia Poliţiei. Forţele de ordine au deschis o cauză penală, pentru a afla cine se face vinovat de această situaţie. Proprietarul localului în care s-a ţinut petrecerea nu a fost de găsit.

Potrivit poliţiei, iniţial s-au adresat medicilor un număr mult mai mare de persoane. Însă, din cauza lipsei de locuri în spital, au fost internate doar cei în stare critică.

" De pe 16 spre 17 aprilie au fost internaţi 29 de oameni cu intoxicaţii alimentare care au fost la aceeaşi sărbătoare pe teritoriul Găgăuziei, în satul Avdarma din raionul Comrat. În acest caz a fost început un control după rezultatele căruia se va lua o decizie", a declarat Snejana Tucan, ofiţer de presă Direcţia de Poliţie Găgăuzia.

Centrul de Sănătate Publică a prelevat probe de mâncare de la restaurant pentru a efectua analize de laborator. Rezultatele vor fi gata până la sfârşitul acestei săptămâni. Dacă va fi găsit vinovat, proprietarul localului riscă amendă până la 300 de mii de lei sau până la 7 ani de închisoare.

PUBLIKA.MD reaminteşte că în acest weekent mai multe persoane din sudul ţării s-au intoxicat. 25 de persoane, printre care şi un copil de 9 ani, s-au otrăvit la o petrecere.

CITEŞTE ŞI: Intoxicaţie în masă în sudul ţării. 25 de persoane, printre care şi un copil de 9 ani, s-au otrăvit la o petrecere

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu