INTERVIU EXCLUSIV cu președintele Parlamentului. Cum a fost anul 2015, ce așteptăm de la anul 2016 și cum este omul Andrian Candu

Embed:

Andrian Candu, președintele Parlamentului, a acordat un interviu jurnalistului Cristian Tabară în care a vorbit despre viața personală, dar și despre provocările din viața politică a Republicii Moldova. 

În pofida unor realizări, anul 2015 poate fi considerat drept unul pierdut din punct de vedere al reformelor. O spune preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. De vină este criza politică prelungită, care a dus şi la agravarea problemelor sociale şi economice

"Nu a fost uşor anul 2015 şi eu sper foarte mult că anul 2016 va fi deosebit în ceea ce înseamnă stabilitate politică, reforme şi activitatea politicului va duce la aceea că se va pune accent şi va prevala interesul cetăţeanului şi a RM decât interesul unui partid, al unor grupuri parlamentare sau al politicienilor în general."

Politicianul mai spune că Moldova are nevoie de stabilitate, dar schimbările depind de fiecare dintre noi.

"Mai sunt generaţii care cred că alţii trebuie să vină să facă pentru ei. Sunt chestiuni care se vor schimba odată cu generaţiile. Muncă, muncă şi cu siguranţă vom avea rezultate."

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu