Intervenţie medicală INEDITĂ. I-au salvat braţul, după ce i-au introdus mâna în abdomen (IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL)

Destinul nu ne oferă doar lovituri dure, dar şi şansa de a o lua de la început. Dovadă este povestea unui bărbat din Brazilia. Acum doi ani, în urma unui accident de muncă, aproape că a rămas fără o mână.

Dar medicii au reuşit să-i salveze braţul datorită unei proceduri medicale inedite. Doctorii i-au introdus mâna în abdomen şi au evitat, astfel, o infecţie. Astăzi, bărbatul are o viaţă absolut normală, iar jurnaliştii de la postul Barcroft TV i-au făcut o vizită. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Carlos Mariotti a lucrat operator de maşini într-o uzină din oraşul São Ludgero. El îşi aminteşte cu groază de ziua în care a plecat liniştit la muncă, dar a ajuns pe patul de spital. Atunci, credea că viaţa lui s-a schimbat definitiv.

"Durerea a fost insuportabilă. Doctorii mi-au spus că, în urma accidentului, am rămas fără două degete, piele, vase sangvine şi nervi", a povestit bărbatul.

Omul care a făcut tot posibilul ca accidentul de muncă să rămână doar o amintire tristă este Boris Brandao, un medic de la spitalul la care Carlos a fost internat. El a avut ideea de a introduce mâna în abdomenul pacientului, pentru a evita o posibilă infecţie.

"Până atunci, nu mai făcusem astfel de intervenţii chirurgicale şi nici nu aveam, certitudinea că aceasta se va solda cu succes", a precizat medicul.

După ceva timp, Carlos a început să-şi mişte mâna şi chiar a putut să apuce diferite obiecte. Acum, el trebuie să fie supus şi altor intervenţii chirurgicale, pentru a-i fi refăcute şi degetele. Carlos îşi doreşte să se întoarcă la muncă şi să continue să-şi ajute familia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu