Interpretul britanic Paul McCartney împlineşte astăzi 70 de ani

Embed:

Legendarul Paul McCartney sărbătoreşte astăzi 70 de ani şi nici nu-i trece prin cap să se lase de muzică. Cel care a făcut istorie cu Beatles este şi astăzi admirat în întreaga lume şi reuşeşte să strângă mii de fani la concertele pe care încă le organizează.

Paul Mccartney s-a născut într-o familie modestă, iar la 15 ani, împreună cu John Lennon, a pus bazele celei mai influente trupe din istoria muzicii. Cei doi au creat The Quarrymen, care a devenit ulterior The Beatles, odată cu venirea în trupă a lui George Harrison şi Ringo Starr. Trupa a făcut furori în întreaga lume şi a vândut milioane de discuri. Totuşi, în 1970, din cauza unor conflicte, The Beatles s-a destrămat.

Paul McCartney a fost numit cavaler de Regina Elizabeta a II-a, în 1997. În prezent, sir Paul McCartney şi Ringo Starr sunt singurii membri ai grupului The Beatles rămaşi în viaţă.

Acum, fostul membru The Beatles este căsătorit pentru a treia oară, cu Nancy Shevell, în vârstă de 51 de ani. Prima soţie a lui McCartney a murit din cauza unei forme cancer, iar cea de-a doua căsătorie a lui s-a încheiat cu un divorţ răsunător.

Chiar şi la 70 de ani, cel mai bogat artist din Marea Britanie îşi continuă cariera muzicală. El a lansat în februarie albumul "Kisses on the Bottom" şi recent a încheiat un turneu mondial.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu