Interpreții ruși cu venituri de milione

Filip Kirkorov a înregistrat anul trecut cele mai mari câştiguri în rândul interpreților din Rusia. Cel puţin asta arată un clasament întocmit de site-ul forbes.ru, care menţionează că veniturile artistului s-au ridicat la 7,4 milioane de dolari. Criteriile după care a fost întocmit topul au fost câştigurile înregistrate pe parcursul anului 2016, atenţia din partea presei şi popularitatea pe internet. 

Doar în această primăvară, Filip Kirkorov a susţinut 35 de concerte în Rusia, Belarus şi ţările baltice. În luna mai, artistul a primit trei premii RU TV.

Pe locul doi în topul interpreților din Rusia cu cele mai mari venituri pentru 2016 s-a clasat Grigori Leps. Cunoscutul cântăreţ a înregistrat câştiguri de aproximativ şase milioane de dolari. În 2014, artistul şi-a deschis un salon în care sunt vândute propriile modele de ochelari.

Tot de venituri de aproximativ şase milioane de dolari pentru anul trecut s-a bucurat Timati. Artistul are propria linie de haine şi două restaurante numite "Black Star Burger".

Locul patru a fost ocupat de Dima Bilan. Şi acest artist a câştigat în 2016 şase milioane de dolari. El a participat de două ori la concursul muzical Eurovision. În 2006, interpretul a ocupat locul doi, iar doi ani mai târziu s-a plasat pe prima poziţie.

Top cinci a fost completat de Igor Krid. Anul trecut, el a obţinut venituri de patru milioane de dolari.

loading...

Lasă un comentariu