Interpreţii autohtoni aşteaptă cu nerăbdare vacanţa. Vezi ce destinaţii preferă

Embed:

Sezonul estival este în toi, iar vedetele noastre au deja un plan de acţiuni bine stabilit pentru această perioadă. Unde preconizează să ajungă mai mulţi interpreţi de la noi aflăm în cele ce urmează.

După un an în care au muncit de zor, vedetele noastre spun că aşteaptă vacanţa cu nerăbdare.

"Cu prietenii, ca de fiecare dată, plecăm la mare. Anul acesta nu este exclus să plecam iarăşi împreună, doar că nu ştim destinaţia. Anul acesta ne propunem ceva exotic, poate Turcia sau Bulgaria", a spus interpretul Ionel Istrati.

"Voi merge în Bulgaria, Turcia sau Ucraina. Anul viitor planific să ajung în Sri Lanka. Lumea spune că acolo e vesel şi bine", susţine Stepan de la SunStroke Project.

Sunt şi interpreţi care preferă să muncească tot anul, fără odihnă.

"Eu sunt o persoană care nu se prea împacă bine cu marea. Prefer mai mult să merg la munte, să stau, să lucrez. Chiar dacă mă duc la mare, mai mult de trei zile nu pot să stau", a menţionat interpreta, Diana Rotaru.

Multe vedete internaţionale nu au inhibiţii când vine vorba de oferit senzaţii tari şi fac plajă topless sau nud. Cele de la noi văd altfel lucrurile.

"Nu mă văd să fac nudism. Nu este neapărat necesar să te dezbraci ca să demonstrezi că eşti liberă. Sunt un pic pudică şi mă dezbrac doar pentru omul drag", spune interpreata Gloria Gorceag.

Majoritatea interpreţilor de la noi spun că nu sunt gata să cheltuiască sume mari pentru vacanţă, deoarece preferă să investească banii în muzică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu