Interpreta Natalia Gordienco are un nou nume scenic. Află care este acesta

Natalia Gordienco va evolua sub un nou nume. Renumita interpreta a lansat un nou proiect muzical intitulat, Go.Na. Prima piesă sub noul nume scenic a fost prezentată în cadrul emisiunii matinale de la Prime tv, Prima Oră. 

Go.Na este o abreviere a numelui şi prenumelui interpretei. Potrivit acesteia, noul proiect presupune nu doar schimbarea de nume, dar şi a stilului de muzică."Noi o să ascultăm muzică mai veselă, mai ritmată şi mult cred că mai tinerească care mă reprezintă în total, că sunt foarte veselă şi toată lumea mă ştie aşa, dar de obicei vin cu piesele dramatice", a declarat Natalia Gordienco, Interpretă.În cadrul noului proiect vor fi lansate cinci piese realizate în colaborare cu unul dintre cele mai mari centre de producție din Moscova. Prima piesă, "кольцо и розы ", a fost lansată în premieră la Prima Oră.

Nu este pentru prima dată când interpreta Natalia Gordienco îşi schimbă numele de scenă. Anterior aceasta a evoluat sub numele de Dj Tasha, Natalie Toma şi Natașa Rostova.

 

Lasă un comentariu