Interpol sprijină ancheta autorităţilor britanice după atentatul terorist de la Manchester Arena

Reprezentanţii Interpol au anunţat că sprijină ancheta autorităţilor britanice şi a Biroului Naţional Central în urma atentatului terorist care a zguduit în timpul nopţii Manchester Arena, la scurt timp după încheierea unui concert Ariana Grande, transmite digi24.ro.

Agenţii organizaţiei colaborează la investigaţie şi coordonează solicitările trimise de oamenii din întreaga lume, care sunt îngrijoraţi cu privire la rudele din Manchester.

"Într-o investigaţie care evoluează extrem de rapid ca în acest caz, un flux corect al informaţiilor este considerat vital, atât pentru poliţia care se concentrează pe anchetă, cât şi pentru familiile şi prietenii care încearcă să stabilească dacă cei dragi sunt implicaţi", a declarat secretarul general al Interpol, Jurgen Stock.

Un număr de 22 de persoane, inclusiv minori, şi-au pierdut viaţa, iar alte 59 au fost rănite, după ce o bombă a explodat noaptea trecută, în timp ce mulţimile plecau de la un concert susţinut de cântăreaţa americană Ariana Grande.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu