Internet în autobuz. Asta au ajuns să facă şoferii de pe linia Chişinău - Cluj-Napoca pentru a atrage pasagerii

Embed:

Internet în autobuz. De asta au parte, deja de o lună, pasagerii de pe linia Chişinău - Cluj-Napoca. Ideea aparţine şoferilor, care, în acest fel, vor să atragă mai mulţi clienţi, în condiţiile în care concurenţa pe piaţă este mare. Acum, cele 12 ore cu autobuzul de la Cluj-Napoca până în Chişinău, şi invers, nu mai sunt atât de plictisitoare pentru pasageri. Asta pentru cu în transport este internet wi-fi. Pasagerii, pur şi simplu, sunt încântanţi de ofertă, mai ales că e şi gratuită.

"E o idee foarte grozavă. Măcar mai petreci timpul pe net, nu stai şi te plictiseşti", a spus o domnişoară.

Cu toate acestea, pasagerii ar mai avea unele doleanţe.

"Ar trebui prize la un aşa drum lung, ca să ţină laptopul mai mult că aşa ne bazăm doar pe o baterie", a spus unul dintre pasageri. 

Internetul poate fi accesat doar pe teritoriul României, dar şoferii promit că, în curând va fi arie de acoperiere şi pe teritoriul Moldovei. 

"Păi îi stimulăm, îi stimulăm cu orice numai ca să meargă cu noi, concurenţa e mare acuma pe piaţă", a declarat Pavel Prisăcaru, şofer de autobuz pe linia Cluj-Napoca - Chişinău.

Unor şoferi de pe liniile naţionale li s-a părut interesantă idee colegilor lor. Alţii, însă, nici nu ştiu ce înseamnă asta. 

"Da ce-i asta servicii de internet? Pentru mine asta-i ceva straniu", a declarta nedumerit un şpofer de pe altă rută.

Pentru internetul wi-fi, şoferii de pe linia Cluj-Napoca - Chişinău cheltuiesc lunar 100 de euro. Pentru pasageri serviciile sunt, însă, gratuite.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu