Internazionale Milano a făcut publică intenţia de a a-l achiziţiona pe Kaka

Embed:

Internazionale Milano a făcut publică intenţia de a a-l achiziţiona chiar din această iarnă pe fotbalistul Ricardu Santus Leite, zis Kaka, fostul jucător al lui AC Milan, actualmente la Real Madrid. Presa italiană este de părere că acesta este primul efect al instalării în postul de antrenor la Inter a lui Leonardo, prieten apropiat al lui Kaka.

Conducătorii campioanei Europei la nivel de club, Internazionale Milano, au făcut publică dorinţa de a-l achiziţiona cât mai rapid pe fotbalistul brazilian Kaka de la Real Madrid în pofida faptului că, recent, tocmai lipsa achiziţiilor a cauzat despărţirea de club a fostul antrenor, Rafael Benitez.

Corriere dello Sport scrie că reprezentanţii neradzurilor au condiţionat iniţierea tratativelor de forma fizică a jucătorului care a revenit la antrenamente după o accidentare suferită la Mondialele din vară. Oamenii lui Inter vor merge în Spania pentru a vedea jucătorul la meciul Realului cu Getafe, la care este programată revenirea pe gazon, pe 3 ianuarie şi la cel din cupă cu Levante 3 zile mai târziu.

După cum scrie şi "La Gadzetta dello Sport", interiştii au anunţat de asemeni că dacă nu vor reuşi în ianuarie vor încerca să-l transfere pe Kaka în vară. Iar toate aceste eforturi au fost posibile la insistenţele noului antrenor, brazilianul Leonardo, un bun prieten al lui Kaka. După instalarea fostului jucător rossonero în funcţia de antrenor, observă publicaţia, Inter sfidează Milanul şi încearcă aducerea într-o funcţie de conducere la club a lui Paolo Maldini, unul dintre simbolurile lui AC Milan.

Conform cotidianului sportiv spaniol "Marca" Ricardo Kaka a terminat cu succes procesul de reabilitare de 4 luni după ce a fost operat, pe 5 august, la clinica doctorului Martens din oraşul belgian Anvers şi este gata de a reveni pe gazon.

loading...

Lasă un comentariu