Internazionale Milano - Palermo, scor 3:1

Embed:

Echipa Internazionale Milano, cu fundaşul român Cristian Chivu integralist, a câştigat Cupa Italiei, după ce a învins în finală, pe Stadio Olimpico din Roma, cu scorul de 3-1, formatia US Palermo. Camerunezul Samuel Eto'o a fost declarat cel mai bun om al finalei după ce a marcat două goluri.

Inter Milano a câştigat Cupa Italiei, după ce-a învins în finală Palermo cu 3-1. Încurajată de zeci de mii de fani din tribunele stadionului Olimpico din Roma, Palermo a fost echipa care a atacat mai mult, însă Hernandez şi Pastore au ratat incredibil. De partea cealalta, Inter a avut 4-5 ocazii şi a marcat de 3 ori.

Primul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 26 de Samuel Eto'o, care a fructificat o pasă excelentă a lui Sneijder. Tot camerunezul a înscris şi golul doi, în minutul 76, după o pasă decisivă a aceluiaşi olandez minune Sneijder. A fost cel de-al 37-lea gol marcat pentru Inter în acest sezon de Eto'o, care a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei!

Fundaşul argentinian Ezequiel Munoz,
în minutul 88, a reaprins speranţele sicilienilor, cu un gol marcat cu capul din corner. Însă în minutul 92 Milito a îndeplinit o simplă formalitate în urma unei centrari perfecte a lui Pandev şi a păstrat astfel trofeul la Milano.

Acesta a fost cel de-al treilea trofeu cucerit de Inter în acest sezon, după Supercupa Italiei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu