Internaţionalul moldovean Valeriu Andronic a plecat de la Iskra-Stal Rîbniţa

Embed:

Internaţionalul moldovean Valeriu Andronic îşi caută o nouă echipă. După ce i-a expirat contractul cu Iskra-Stal Rîbniţa, mijlocaşul naţionalei a declarat că şi-ar dori cel mai mult să joace la un club din Rusia. În ultimii 12 ani, Andronic nu a rezista la un club mai multe de un an.

Mijlocaşul naţionalei Moldovei Valeriu Andronic a părăsit gruparea Iskra-Stal Rîbniţa, la care a evoluat în ultimele trei luni.

"La Iskra nu mai rămân. Am avut doar un contract pe trei luni. Acum sunt în căutarea unei echipe. Aş vrea să plec în Rusia", spune Andronic.

În prima parte a campionatului, Valeriu Andronic a jucat pentru Iskra în 12 meciuri şi a înscris un gol. "Am avut nevoie de meciuri în picioare. Am reuşit să obţinem şapte victorii, trei remize şi patru înfrângeri, dar cred că se putea şi mai bine", se arată convins mijlocaşul moldovean.

Valeriu Andronic a mai jucat la formaţiile Zimbru Chişinău, Tiligul Tiraspol, Politehnica Chişinău, Dinamo Bucureşti, Metalist Harkov, FC Oriol şi SKA-Energhia, Baltika Kaliningrad din Rusia, dar şi Bohemians Praga şi Lokomotiv Astana. Pentru selecţionata Moldovei, Andronic a jucat 34 de meciuri şi a înscris patru goluri.

La sfârşit de an încă şase tricolori sunt în căutarea unui nou club: Stanislav Namaşco, Victor Golovatenco, Simion Bulgaru, Nicolae Josan, Petru Racu şi Alexandru Suvorov.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu