Internaționalul moldovean, Nicolae Calancea, izolat la Chișinău. Goalkeeperul a revenit acasă din cauza COVID-19

Embed:

Nicolae Calancea, internaționalul moldovean, are parte de o pauză neprevăzută. Portarul clubului Dunărea Călărași a revenit la Chișinău, deoarece Federația Română de Fotbal a suspendat toate competițiile până pe 31 martie, având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19.

"E panică mare acolo! Sunt chiar cazuri în orașul, în care stăteam eu, Călărași. Din acest motiv s-a suspendat campionatul, iar antrenorul ne-a dat cel puțin 10 zile libere și am venit acasă", a spus portarul Dunărea Călărași, Nicolae Calancea.

Goalkeeperul de 33 de ani respectă regulile de izolare la domiciliu, dar încercă sa facă si antrenamente.

"Lucrez conform programului, care mi-a dat antrenorul. Mă pregătesc acasă, după aia alerg în parc. Sunt departe de locurile aglomerate și stau mai mult cu familia", a menționat portarul Dunărea Călărași, Nicolae Calancea.

Calancea afirmă că pandemia de COVID-19 le-a dat peste cap planurile fotbaștilor de la Dunărea în actuala ediții a ligii a doua din România. După 23 de etape disputate, gruparea din Călărași se află pe locul 12 în clasament.

"Este o problemă pentru toți. Cred că ne-au stricat și planurile. Dacă se suspendă campionatul, atunci posibil să terminăm pe locul, pe care suntem acum, ceea ce nu ne avantajează. Am început să jucăm mult mai bine și aveam toate șansele să ajungem mai sus", a afirmat portarul Dunărea Călărași, Nicolae Calancea.

Portarul moldovean a jucat 15 meciuri în acest sezon.

loading...

Lasă un comentariu