Internaţionalul costarican Dennis Marshall şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier

Embed:

Internaţionalul costarican Dennis Marshall şi soţia sa, Meilyn Arianna Masis, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în apropierea oraşului american San Jose. Acum o săptămână Marshall a marcat pentru Costa Rica în meciul cu Honduras de la turneul Gold Cup.

Într-un accident rutier produs la 50 de kilometri de oraşul californian San Jose şi-a pierdut viaţa fotbalistul costarican Dennis Marshall. Împreună cu soţia sa, şi ea decedată în accident, Marshall se îndrepta spre San Jose după ce-şi vizitase părinţii, mama lui coborând din maşină cu doar câteva minute înainte de accident. Automobilul condus de fotbalist s-a izbit de un camion într-o zonă extrem de periculoasă.

Potrivit poliţiei, fotbalistul a încercat să depăşească o maşină într-o curbă, însă nu a putut evita impactul cu un vehiculul venit din sens opus, maşina jucătorului a fost complet distrusă. Marshall, care juca de două sezoane la clubul danez Aalborg, a marcat singurul gol al naţionalei ţării sale în remiza, scor 1-1, cu Honduras din 18 iunie, la Gold Cup. Din 2009, când a debutat la naţionala statului Costa Rica, Marshall a avut 19 selecţii.

Dennis Marshall avea 25 de ani şi era căsătorit cu Meilyn Arianna Masís, de aceeaşi vârstă, din decembrie 2010.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu